Atlasfield's Camp - Reason To Believe

Bra att boka i förväg

Ja när man har bestämt sig för att gå och bowla så är det bra att boka bowling i stockholm så att man är säker på att man får en tid. Det är ju ändå många som bor i stan och det är ju många som tycker om att bowla så det kan vara bra och smidigt att man bokar innan så att man är säker på att det blir av och att man kan göra det. Ja det är ju så bra när man kan göra det och att man inte behöver komma dit och så är det fullt och så får man gå hem. Nej då är det bättre att man bokar så att man vet att det blir gjort och att man kan göra det som man vill när man vill det.

Kul att hitta på något kul med vänner

Ja det är kul att hitta på något kul som man kan göra och som man tycker är roligt, man vill ju att man ska ha roligt och må bra. Och man behöver faktiskt göra saker som man tycker är kul för att det ska gå bra och att man ska må bra. Så det är bra att man tar med det i beräkningen så att man inte bara kör på och glömmer bort att ta hand om sig själv och göra saker som man tycker är kul.
Ja det finns så mycket kul som man kan göra och det är ju toppen när man kan göra det och att man hittar något som passar en och som gör att man mår bra och tycker att man vill göra saker som man mår bra av och tycker är kul. Ja det finns ju så många såna saker som man kan göra och det är ju toppen att det är på det viset.